[final]reviews…

…but not the final product.

Many projects are presented but not finished, and rarely is a project ever completely “done.”

After the presentation, reviewers discussed the bamboo pavilion in terms of simplification.  Perhaps more focus could be placed on the elevated platforms at the front corner of the site, with the back “amphitheater” type seating becoming more like a simple hill.

If the middle piece crossing the site were eliminated, the site would be more unified, however, it would also remove a large amount of seating and the delineation of the cross-path.

A more intent focus on the front piece and a simplification of the back would create a more interesting dichotomy between the corners of the site.

Pavilion [to be continued]…

Advertisements
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: